▲Larry Stylinson (+18)▲

Halál komolyan mondom, hogy ezt csak olyanok olvassák el, akik fel vannak rá készülve.
Még én is zavarba jöttem, amikor megírtam. 
Larry Stylinson +18, piszkos fantáziával rendelkezőknek! 
Jó olvasást! xx

larry stylinsonYeah boys


Harry Edward Styles
2013.09.23.

Idegesen dobolva a combomon hallgattam a víz csobogását, mindenféle ötlet végigsuhant az agyamon, hogy mit fogunk csinálni az éjszaka folyamán.
Rekedt sóhaj hagyta el a számat, szinte már remegtem a bennem tomboló vágytól, izgalomtól és adrenalintól.
Gondolj valami másra!
Összeszorított szemekkel próbáltam hallgatni a józan eszemre.
Vajon mi tart ennyi ideig Louisnak? Be kéne mennem, és megnézni...
Hülye vagy?
Segítenék neki, lehet, hogy nem tudja normálisan kezelni a zuhanyt...
Nehogy megtedd!
De ha mégis, akkor mi lesz? Látnám meztelenül, talán beállnék mellé a tus alá és...
Inkább ne!
- Édes istenem... - motyogtam beletúrva a hajamba. Kezeimet a szememre tapasztottam, feladva dőltem hátra az ágyban, nem bírtam tovább a saját civódásomat.
Még el sem kezdődött az éjszaka, de én már a padlón vagyok. Érzelmileg.
Bár még simán kiköthetek a földön, ha Louis bedurvul, persze jó értelemben...
Ne kalandozzon a fantáziád!
A fürdő ajtaja kattant, a szívem kihagyott pár ütemet, levegőt is nehezemre esett venni.
- Haz, mit csinálsz? - kérdezte értetlenül Louis. Mutató és középső ujjam között kikukucskáltam, mert a kezem még mindig nem vettem el az arcom elől, és a látványa letaglózott.
Barna, kusza hajában vízcseppek csillogtak, de a bátrabbak útra keltek és végigfolytak napbarnított mellkasán, egészen a csípőjén lógó, fehér törülközőig.
Ez meg akar ölni engem...
- Én csak... semmit - csaptam le magam mellé a karjaim. Zavartan nézelődtem a szobámban, felfedezve az összes repedést a falakon. Csak egy helyre nem akartam nézni, és azok Louis szemei. Biztos, hogy elájultam volna.
Felvonva egyik szemöldökét bámult rám egy ideig, majd megvonva a vállát, felém tartott. A szívem a torkomba ugrott, amikor hason fekve elnyújtózkodott mellettem az ágyban.
Ásítva lehunyta a szemeit, így volt alkalmam végignézni teste minden egyes négyzetmilliméterét. A tetoválásokat a karján, az apró pici heget az oldalán, aminek történetéről csak én tudok, az anyajegyeit...
- Harry, ne bámulj már ennyire - kuncogott fel Louis, mire elpirulva lehajtottam a fejemet. A francba. - Ennyire vonzóan nézek ki? - kérdezte elvigyorodva. Megfordult és feljebb tápászkodott az ágyban, hogy egy szemmagasságban legyünk. Közben le nem tudtam venni a szemem a törülközőjéről, ami majdnem leesett róla.
- Ha te azt tudnád... - motyogtam beharapva az alsó ajkamat.
Mosolyogva a kezemért nyúlt, ujjaink összekulcsolva ültünk tovább az ágyon.
Más emberek vagyunk. Nem az átlag.
Óvatosan közelebb csúsztam hozzá, fejemet a vállára hajtottam és hagytam, hogy a fürtjeimmel játszadozzon. Bárcsak örökké együtt maradhatnánk... Csak ő és én, egy szebb világban. Ahol nem nézik ki az olyan embereket, mint mi, hanem békében megélhetünk egymás mellett. Kézen fogva sétálhatnánk, lophatnék néhány csókot tőle a parkban, vagy csak egyszerűen hozzábújhatnék, amikor kedvem támad.
- Szeretlek, Lou - suttogtam, elfordítva a fejem, beleszippantottam a nedves bőrébe. A kórházi tusfürdő narancsos illata keveredett az övével. - Nem tudom elégszer elmondani.
Belenéztem a szemébe, láttam rajta, hogy ő is ugyanígy érez és talán még a gondolatai is ugyanakörül forogtak.
Közelebb hajolva puszit nyomott a számra, mentol fogkrémes lehelete bizseregtette a bőrömet.
- Minden rendben lesz - mondta, inkább magának, mintsem nekem.
Apró köröket rajzolgatva a csupasz bőrére a mutatóujjammal, elképzeltem, ahogy egy réten fekszünk a fűben, a felhőket bámulva, gondtalanul...
Louis hirtelen az ölembe pattant, karjaival átölelve a nyakam és magáévá tette az ajkaim. Meglepődve viszonoztam a csókot, kezeimmel a derekát fogva próbáltam nem arra gondolni, hogy csak egy törölköző van rajta.
Ujjai lejjebb vándoroltak a hátamon, az érintése után kínzó vágy tört rám, majd megmarkolta a felsőm alját és lerángatta rólam.
Éreztem a pillangókat a gyomromban, és az adrenalint, ahogy forró bőrét az enyémhez nyomja. Tarkójára szorítva a tenyerem próbáltam minél közelebb tudni magamhoz, még többet akartam belőle.
Vállánál fogva megfordítottam magunkat, így végre feküdtünk és ő volt alul.
Csodálva bámultam, ahogy haja hozzálapul a fehér párnához, türkiz szemei csillognak, ahogy engem néz és játékosan megnyalja az ajkait.
Oldalra nyúlva lekapcsoltam az éjjeli lámpát, így a csillagok és kinti fények által nyújtott félhomályban folytattuk tovább.
Kezeit végigsimítva az oldalamon, belemarkolt a fenekembe. Halk nyögés hagyta el a számat, ami egy pillanatra félbe szakította a csókunkat.
Ujjait a nadrágomba akasztotta, majd megvárva a megfelelő pillanatot, letolta az alsónadrágommal együtt. Az ágy végébe rugdosva a felesleges ruhadarabokat, lejjebb tértem Louis testén, nyakára és kulcscsontjára leheltem apró puszikat.
A szoba csendjét a zilált lélegzetvételeink zavarták csak meg.
Mellkasát beborítva csókokkal, egyre közelebb kerültem a végcélomhoz, de Louis leállított és megfordított minket, ezért alulra kerültem.
Ráült a csípőmre, a törölközőjén látszott, hogy már nem sokáig akaródzott rajta maradni. Lehajolva megcsókolt, miközben és türelmetlenül a frottír anyag szélét keresve próbáltam teljesen levetkőztetni.
Felvont szemöldökkel nézett le rám, szája sarkában huncut mosollyal, mire én kérlelő tekintettel bámultam.
- Vedd már le azt a vackot - suttogtam, kuncogva visszahajolt, hogy újabb csókot nyomjon az ajkaimra.
- Inkább te - motyogta a számba, mire elvigyorodtam és megrántva a törölközőt, az utolsó akadályozó tényezőt is eltávolítottam közülünk.
Az ölembe csúszott, már szinte az érintkezéstől is elmentem, felülve segítettem neki, hogy ne keljen lehajolnia hozzám. Átölelve a derekát, majd felrobbantam a közelségétől.
Hangosan, zavarba ejtően felnyögtem, mikor megéreztem Louist, ott lent, láttam, ahogy a sötétben megvillantak a fehér fogai, élvezte, hogy ilyet váltott ki belőlem.
Nem voltam képes kontrollálni magam, valami olyat tett, amitől az összes sejtem csak őt akarta. És még többet belőle...
Lehajtotta a fejét, ajkaival szívni kezdte a nyakhajlatom, amitől még több érzelem gyülemlett fel bennem, kezdtem félni, hogy túl hangos leszek.
Szemeim elkerekedtek, ahogy ritmikusan mozogni kezdett az ölemben, duzzadó férfiasságaink egymásnak nyomódtak.
Úgy éreztem, bármelyik pillanatban az ígéret földjére kerülhetek, Louis olyan jól csinálta, hogy akár profinak is titulálhattuk volna.
A szoba csendjét nyögéseink és sóhajaink töltötték be, és a tudat, hogy egy kórházban vagyunk, más emberekkel körülvéve, még jobban felizgatott.
Hirtelen döntést hozva hátralöktem Louist az ágyon, meglepve nézett fel rám, miközben én újra kezdtem az akciómat, mellkasát és hasfalát csókolgatva közelítettem a célom felé, mindent meg akartam neki adni, amivel közelebb juttathattam a csúcshoz.
Lábaival átölelve hozzám nyomta magát, a körülöttünk lévő levegő annyira forrt, hogy az ő és az én halántékomon is izzadságcseppek csillantak meg.
Lejjebb csúszva, a combjai közé, leheletemmel kínoztam, élvezettel néztem, ahogy a lepedőt markolja összeszorított szemekkel.
Kezemmel megragadtam, ujjaimat le-fel mozgatva próbáltam a legjobb élményben részesíteni, ami talán sikerült is, száját zavart, kétségbeesett nyögés hagyta el.
Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet fogok tenni egy fiúval, bár legbelül vágytam rá, és Louis az a személy, akivel megtudtam valósítani.
Ajkaimmal közelíteni kezdtem pénisze felé, tudtam, hogy bármit megtennék érte, de hirtelen megragadta az arcomat és félve tekintett le rám.
- Harry, nem kell, ha nem akarod... - rázta meg a fejét. Beharapott ajkakkal, tágra nyílt szemekkel várta a válaszom.
- Én csak azt akarom, hogy neked jó legyen... - vágtam rá, és kezeit óvatosan félre lökve, visszatértem a terveimhez.
Számba véve, szokva az érzést körbe nyaltam, halvány mosolyra húztam a számat, mikor meghallottam Louis káromkodását és sóhaját.
Ujjai megmarkolták a hajam, minél gyorsabban és erőteljesebben csináltam, ő annál erősebben húzta a hajam.
Mikor teste remegni kezdett alattam, kezeivel megragadta a vállamat és felhúzott magához, kétségbeesve csókoltam vissza, azt hittem nem jól csináltam, de akkor újra mozgolódni kezdett.
Azt akarta, hogy egyszerre menjünk el.
Összekulcsolt kezeinket a feje felé tettem, tetszett, hogy ha jobban csináltam, akkor közelebb húzott magához.
Éreztem az alhasamban közeledni azt a földöntúli érzést, összeszorítottam a szemeim, egy könnycsepp csordult le az arcomon, ahogy beléptem a gyönyör kapuján.
Majd minden, szépen lassan kihűlt, az érzések eltűntek, és csak közeli, érinthetetlen emlékként maradt bennem az élvezet.
Louis bárgyún vigyorogva alattam, csókot nyomott a számra, majd a mellkasára hajtottam a fejem. Forró teste biztonságot nyújtott, hisz olyan védtelennek éreztem magam akkor.
- Szeretlek, Louis Tomlinson - suttogtam levakarhatatlan mosollyal, mire végigsimított az izzadságcseppektől nedves hátamon, a gerincem vonalán, majd beletúrt a tarkómra tapadt hajamba.
- Én is téged, Harry Styles - a melegségtől a hangjában, amikor kimondta a nevem, megremegtem.
A szavai még álmomban is a fülemben csengtek, de életemben először nem éreztem úgy, hogy az álomvilág szebb.

5 megjegyzés:

 1. Úristen, ez valami nagyon jó lett! Imádtam! <3 Az elején szétröhögtem magam Harry szerencsétlenkedésén :'DDD Aztán szépen, lassan elvarázsoltak :3 Nagyon édesek voltak, köszönöm, hogy megírtad! Xx <3

  VálaszTörlés
 2. Imáádom.. *-* Nincs jobb szó rá :D Egyszerűen fantasztikus :D Nekem nagyon tetszett,és KÖSZÖNÖM,hogy megírtad :D♥

  VálaszTörlés
 3. Te jó ég!!!!! Nagyon jó leeeet!!!!! :DD imádom!!! <3 annyira cukiiiik!!!! :3

  VálaszTörlés
 4. Nekem az egesz kozben Deja vu-m volt...

  VálaszTörlés
 5. http://lotsoflovefromthehell.blogspot.hu/
  Benne vagy egy cserében?

  VálaszTörlés